• ART 1 Definitii
  1. Platforma online https://divinparfum.ro/ aparține :
 • INK ROYALITY INVEST CLEAR S.R.L. cu sediul în MUN. PITESTI, STR. PALTINULUI, NR.16, BL.A36, SC.C, AP.2, Romania,
 • Punct de lucru Bulevardul Nicolae Bălcescu 88 Pitești 110087
   
 • RC: J03/1573/2022,
 • Codul unic de înregistrare RO46340515,
 • e-mail: contact@divinparfum.ro
 • Telefon: 0772094037, și va fi denumita în continuare PLATFORMA
 • 2. Orice persoana fizica majora sau juridica care accesează PLATFORMA cu scopul de a o vizita , de a cumpăra produse sau de a deveni PARTENER ( definiție termen PARTENER în Alin nr 3 ART nr 1) se numește UTILIZATOR.
 • 3. Persoana fizica majora sau Persoana juridica care obține statutul de PARTENER poate vinde prin intermediul PLATFORMEI bunuri și servicii.

ART 2 Acceptarea termenilor și condițiilor
Acești termini și condiții constituie acordul legal intre dumneavoastră și PLATFORMA. Cumpărarea de produse și servicii , deschiderea unui cont de UTILIZATOR sau de PARTENER nu se poate realiza decât prin acceptarea fără echivoc a Termenilor și Condițiilor.

ART 3 Politica de confidențialitate și securitate a datelor cu caracter personal
Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificata și completata, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, informațiile furnizate de către UTILIZATOR vor fi folosite de către PLATFORMA exclusiv în scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a se trimite confirmarea comenzilor, promoții, buletinele informative periodice (doar în măsura în care UTILIZATORUL este de acord sa primească acest gen de informații) si pentru livrarea comenzilor etc.

UTILIZATORUL nu este obligat sa furnizeze datele personale, însa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii și derularea livrării produselor.

Conform Legii nr. 677/2001, UTILIZATORUL beneficiază de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. De asemenea, UTILIZATORUL are dreptul de a se opune prelucrării datelor personale și sa solicite ștergerea datelor din baza de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, UTILIZATORUL se poate adresa PLATFORMEI cu o cerere scrisa, datata si semnata.
PLATFORMA se obliga sa nu facă publice sau sa nu vândă bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale clienților săi. In cazul în care se va pune problema utilizării datelor dumneavoastră în scopul realizării unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

PLATFORMA nu trimite mesaje nesolicitate UTILIZATORILOR săi. Orice mesaj periodic trimis conține datele noastre de identificare, precum și o procedura valida de renunțare la subscriere.
Pentru problemele locale cu privire la protecția datelor, puteți contacta autoritatea locală reprezentată de către:
Autoritatea Națională pentru Protecția Datelor
Adresă: B-dul Magheru 28-30, Sector 1, BUCUREȘTI
Website: http://www.dataprotection.ro .

ART 4 Drepturi și obligații generale

UTILIZATORUL are dreptul de a deschide cont de utilizator în vederea achiziției de bunuri si servicii prin intermediul PLATFORMEI cu condiția ca acesta sa fie persoana majora. Datele solicitate pentru deschiderea de cont vor fi username , adresa de email si detalii de livrare
Detaliile de livrare conțin: Nume , Prenume, număr de telefon si adresa de livrare produse.
UTILIZATORUL poate cumpăra produse si servicii prin intermediul PLATFORMEI si fără înregistrare; avantajul înregistrării fiind acela ca detaliile de livrare se vor introduce o singura data.
Produsele afișate pe PLATFORMA nu aparțin PLATFORMEI, ci PARTENERILOR înregistrați. PLATFORMA nu isi asuma nici un fel de obligație cu privire la proveniența bunurilor puse spre vânzare , autenticitatea articolelor si adaosul comercial practicat de către PARTENERI.
PLATFORMA va depune toate diligentele în vederea exercitării unui dialog cât mai eficient intre UTILIZATORI si PARTENERI însa nu se va pronunța sub nici o forma în cazul unui litigiu de natura juridica intre aceștia .
Plasarea comenzilor se face prin intermediul PLATFORMEI ; în cazul în care UTILIZATORUL dorește sa comande produse și servicii direct de la PARTENERI prin accesarea informațiilor de contact disponibile a acestora , PLATFORMA nu se opune și nu interzice acest aspect.
Întregul conținut al acestui site aparține entității juridice INK ROYALITY INVEST CLEAR  S.R.L Preluarea de informații și publicarea lor în spațiul on line fără acordul scris este interzisa și încalcă drepturile de autor precum și Termenii și condițiile de utilizare ale PLATFORMEI.
Pentru a deveni PARTENER , se trimite o cerere pe mail în care se specifica statutul de persoana fizica sau de persoana juridica, categoria sau categoriile în care se încadrează bunurile sau serviciile oferite. După analizarea cererii de parteneriat, UTILIZATORUL va primi sau nu o oferta de colaborare.

TVA
Preturile afișate în acest magazin online includ TVA 19%. TVA înseamnă „taxa pe valoare adăugată”, și este aplicată în întreaga Uniune Europeană.

Termen de livrare
Pentru produsele în stoc este de maxim 72 ore.
Preturi eronate
Deși facem în permanența verificări pentru a ne asigura că toate prețurile afișate sunt corecte, uneori pot să apară erori. Dacă identificăm o eroare în prețurile produselor comandate, te vom anunța cât de repede posibil şi îți vom oferi posibilitatea să reconfigurezi comanda la prețul rectificat sau să o anulezi.

Frauda
În scopul accesării și utilizării anumitor secțiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezenta declarați că vă asumați integral responsabilitatea pentru toate și oricare dintre activitățile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideți pe website şi, în consecința , vă sfătuim să asigurați securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl dețineți este compromisă, trebuie să anunțați imediat administratorul site-ului. INK ROYALITY INVEST CLEAR  S.R.L. (https://Divinparfum.ro) nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terților de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

Drept aplicabil
Prin folosirea site-ului INK ROYALITY INVEST CLEAR  S.R.L. (https://Divinparfum.ro), utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori și administratorii INK ROYALITY INVEST CLEAR  S.R.L.     ( https://Divinparfum.ro ) sau asociații / partenerii / afiliații acestuia.

În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instantă, în conformitate cu legile române în vigoare.

Conditii de Returnare

Dreptul la retragere in 14 zile pentru comert la distanta

 • Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare.
 • Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:
 • ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a bunurilor comandate
 • Înainte de expirarea perioadei de 14 zile aveti obligatia de a ne informa cu privire la decizia dumneavoastra de a returna produsele .
 • Ne puteti informa la adresa de e-mail contact@divinparfum.ro 

De asemenea, puteţi completa şi transmite electronic formularul standard de retur :

          

DivinParfum.ro va confirmă Clientului, fără întârziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere în termen de maxim 2 zile lucrătoare.

 • Puteti trimite coletul cu ce curier doriti exceptand Posta Romana. Nu primim retururi prin Posta Romana, ci doar prin intermediul firmelor de curierat.
 • Returul coletului cade in sarcina clientului ( atat predarea spre curier cat si plata transportului)
 • Taxa de retur este în valoare de 20 RON sau 12 lei Easybox și va fi reținută din suma totală returnată
 • Puteți trimite prin ce curier doriți dumneavoastră (taxa de transport fiind plătită de cumpărător) sau putem trimite noi curier propriu și sumă de 20 RON sau 12 lei Easybox conform subpunctului 3 va fi oprită din valoarea returului.
 • Produsele returnate trebuie sa contina etichetele inițiale intacte, și toate documentele cu care au fost livrate.
 • De asemenea produsele trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate și însotite de toate accesoriile, cadourile, sau alte materiale cu care au fost livrate.

Va precizam ca produsele de parfumerie si cosmetica comercializate prin intermediul www.parfumas.ro, care au fost desigilate nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena, conform prevederilor Art. 16, lit. e din OUG 34/2014, actualizata.

ARTICOLUL 16   Exceptări de la dreptul de retragere

e) produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator

 • esente sau alte produse ce intra in contact direct cu pielea
 • mostre si/sau produse fara tipla de sigiliu (prevazute cu sistem roll-on sau betisor aplicator) din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă
 • Pentru a fi acceptat returul de produse, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost expediate.
 • Consumatorul este responsabil în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora.
 • Nu se acceptă produsele ale cărora ambalaje prezintă urme de uzură, sigilii rupte, folie rupta/dezlipita, zgârieturi, lovituri, șocuri mecanice.

Asigurati-va ca produsul returnat este protejat in timpul transportului prin :

 • cutie adecvata
 • bule de aer sau alte materiale ce ii pot asigura produsului protectia necesara pe timpul transportului
 • Nu se acceptă produsele ambalate necorespunzator care au suferit daune in urma returnarii.

Ne obligam sa rambursam toate sumele pe care le-am primit drept plată din partea dumneavoastra, fără întârziere nejustificată şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care produsele ajung fizic in posesia noastra si respecta toate cerintele de mai sus.

 • Restituirea sumei se face in cont bancar,
 • Optional daca nu detineti un cont bancar suma poate fi restituita si prin mandat postal
 • In conditiile in care bunurile returnate nu respecta politica de returnare ne obligam sa notificam in scris sau telefonic cumparatorul cu privire la neregulile constatate.
 • Produsele ce nu respecta cerintele de returnare vor fi retrimise iar taxa de transport va fi suportata de catre cumparatorul initial.

Adresa returnare colete:

 • INK ROYALITY INVEST CLEAR SRL
 • DIVIN PARFUM
 • Bulevardul Nicolae Bălcescu 88, Pitești 110087
 • 0766323518 | 0772094037

Politica de confidentialitate exstinsa

 • Divinparfum.rose angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terţi şi să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienţii săi, precum şi în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcţionarea site-ului şi a ofertelor acestuia.
 • Compania va reţine datele personale şi le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind situaţia contului de pe Divinparfum.ro, privind evoluţia şi starea comenzilor, precum şi în evaluarea produselor şi serviciilor oferite.
 • INK ROYALITY INVEST CLEAR  S.R.L. se obligă să păstreze confidenţialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastră prin intermediul site-ului www.Divinparfum.ro, prin completarea formularelor de înregistrare şi comandă, aşa cum prevăd dispoziţiile Legii 677/2001 cu modificările ulterioare privind protecţia datelor personale.
 • INK ROYALITY INVEST CLEAR  S.R.L. nu îşi asumă responsabilitatea pentru pierderile de informaţii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce găzduieşte site-ul, sau acţiunilor neautorizate ale unor terţe persoane.
 • Pentru informare şi suport, ne puteţi contacta folosind formularul de contact.

Limitare de responsabilitate
Nu vom fi răspunzători pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informaţiei prezentate pe site şi orice tip de erori sau omisiuni în conţinut care pot conduce la orice fel de pierderi. Informaţiile pot fi reproduse prin tipărire numai pentru uz personal. Informaţiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau încorporate în orice fel intr-un alt document sau material fără permisiunea prealabilă scrisă a autorilor lor.

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm
Comentarii
Când vizitatorii lasă comentarii pe sit, colectăm datele arătate în formularele de comentarii, dar și adresa IP a vizitatorului și șirul agenților utilizator din navigator pentru a ne ajuta la detectarea spamului.

Un șir făcut anonim (numit și un hash), creat din adresele tale de email, poate fi furnizat serviciului Gravatar pentru a vedea dacă îl folosești. Politica de confidențialitate a serviciului Gravatar este disponibilă aici: https://automattic.com/privacy/. După aprobarea comentariului, fotografia ta de profil este vizibilă pentru public lângă comentariul tău.

Media
Dacă încarci imagini pe situl web, ar trebui să eviți încărcarea imaginilor care au incluse date de locație înglobate (EXIF GPS). Vizitatorii sitului web pot descărca și extrage toate datele despre locație din imaginile de pe sit.

Formulare de contact
Cookie-uri
Dacă lași un comentariu pe situl nostru, poți opta pentru salvarea în cookie-uri a numelui, adresei de email și sitului tău web. Acestea sunt pentru confortul tău, astfel nu mai trebuie să le completezi din nou când lași un alt comentariu. Aceste cookie-uri vor fi valabile un an.

Dacă ai un cont și te autentifici în acest sit, vom seta un cookie temporar pentru a determina dacă navigatorul tău acceptă cookie-uri. Acest cookie nu conține date personale și este eliminat când închizi navigatorul.

Când te autentifici, vom seta și câteva cookie-uri pentru a-ți salva informațiile de autentificare și opțiunile de afișare pe ecran. Cookie-urile de autentificare sunt păstrate două zile, iar cele pentru opțiuni de afișare pe ecran sunt păstrate un an. Dacă selectezi „Ține-mă minte”, cookie-urile tale de autentificare vor fi păstrate două săptămâni. Dacă te dezautentifici din cont, cookie-urile de autentificare vor fi eliminate.

Dacă editezi sau publici un articol, un cookie suplimentar va fi salvat în navigatorul tău. Acest cookie nu include date personale și indică pur și simplu ID-ul articolului pe care tocmai l-ai editat. El expiră după 1 zi.

Conținut înglobat de pe alte situri web
Articolele din acest sit pot include conținut înglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole etc.). Conținutul înglobat de pe alte situri web se comporta exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt sit web.

Aceste situri web pot să colecteze date despre tine, să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară de la părți terțe și să-ți monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat, inclusiv să-ți urmărească interacțiunea cu conținutul înglobat dacă ai un cont și ești autentificat în acel sit web.

Analitice
Folosim Google Analytics pentru statistici privind viziatorii websiteului. Aceste statistici sunt anonime, dar pot contine unele date identificatoare. Detalii complete la Google Analytics

Cu cine partajăm datele tale
Doar cu servicii de care websiteul are nevoie pentru functionare. Datele partajate sunt anonime, folosite doar pentru statistici. Altfel, nu instrainam sau impartasim datele tale personale, precum email, nume, adresa, telefon.

Cât timp îți păstrăm datele
Dacă lași un comentariu, comentariul și metadatele lui sunt păstrate pe o perioadă nedeterminată. Așa putem recunoaște și aproba automat toate comentariile următoare în loc să le ținem într-o coadă pentru moderare.

Pentru utilizatorii (dacă există) care se înregistrează pe situl nostru web, stocăm și informațiile personale pe care le furnizează în profilul lor de utilizator. Toți utilizatorii își pot vedea, edita sau șterge informațiile personale oricând (dar nu își pot schimba numele de utilizator). De asemenea, administratorii sitului web pot vedea și edita aceste informații.

Ce drepturi ai asupra datelor tale
Dacă ai un cont sau ai lăsat comentarii pe acest sit web, poți cere să primești un fișier de export cu datele personale pe care le deținem despre tine, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat. De asemenea, ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

Unde îți trimitem datele
Datele tale personale sunt folosite doar in scopul procesarii comenzilor.

Comentariile vizitatorilor pot fi verificate printr-un serviciu automat de detectare a spamului.

Informațiile tale de contact
Nu vor fi impartasite.

Informații suplimentare
Cum îți protejăm datele
Folosim tehnologii de ultima generatie pentru protejarea datelor.

Ce proceduri avem la dispoziție pentru încălcarea securității datelor
Incalcarile vor fi raportate vizibil.

De la care părți terțe primim date
Niciuna.

Ce decizii luăm și/sau ce profiluri realizăm automat cu datele utilizatorilor
Nu facem asta.

Cerințe pentru divulgarea unei afaceri controlată de guvern

PLATFORMA isi rezerva dreptul de a modifica oricand TERMENII SI CONDITIILE utilizarii acestui site .

ARTICOLUL 17 *Interpretări ale parfumurilor*

*DISCLAIMER*
 
*Proprietate intelectuală:*
Divinparfum.ro respectă cu strictețe drepturile de proprietate intelectuală ale producătorilor și designerilor de parfumuri. Toate numele mărcilor comerciale și drepturile de autor prezentate pe site-ul nostru aparțin exclusiv acestor entități. Divinparfum.ro nu are nicio afiliere cu producătorii sau designerii respectivi și nu pretinde nicio asociere cu brandurile prezentate. Utilizarea acestor mărci comerciale pe site-ul nostru este strict în scop de identificare și comparație.
 
*Interpretări ale parfumurilor:*
Parfumurile interpretate prezentate pe Divinparfum.ro au fost create prin analiză chimică și reproducere independentă. Scopul acestor interpretări este de a oferi clienților noștri o idee generală despre caracterul parfumului original, fără intenția de a induce în eroare sau de a deruta. Divinparfum.ro nu comercializează produse originale și nu pretinde că interpretările sale sunt replici exacte ale parfumurilor originale.
 
*Disclaimer privind originalitatea și drepturile de autor:*
Produsele comercializate pe Divinparfum.ro sunt originale, conform mărcii și denumirii înscrise pe ambalaj, și nu pretind a fi copii exacte ale parfumurilor originale. Prin urmare, Divinparfum.ro nu încalcă nicio lege privind drepturile de autor. Orice referire la nume de marcă pe site-ul nostru este făcută strict în scop de comparație și identificare a parfumului original. Divinparfum.ro nu este afiliat, asociat sau sponsorizat de niciunul dintre proprietarii de mărci comerciale prezentate pe site.
 
*Opinii exprimate:*
Divinparfum.ro dorește să sublinieze că opiniile exprimate în recenziile (foto, video, scrise în mediul public sau pe site) și descrierile produselor de pe site-ul nostru, inclusiv cele referitoare la persistența parfumului, siaj sau similaritatea cu parfumul original, reprezintă exclusiv opiniile personale ale autorilor recenziilor. Aceste opinii nu reflectă neapărat punctul de vedere al Divinparfum.ro.
 
*Reprezentare vizuală:*
Culorile afișate pe site-ul Divinparfum.ro pot diferi ușor de produsul real. Divinparfum.ro depune eforturi semnificative pentru a oferi o reprezentare cât mai fidelă a produselor, dar nu poate garanta o concordanță perfectă a culorilor datorită variațiilor de ecran și iluminare.
 
*Returnarea produselor desigilate:*
Conform Ordonanței de Urgență nr. 34/2014, produsele cosmetice desigilate nu se pot returna. Această politică este menită să protejeze sănătatea și siguranța consumatorilor noștri.
 
*Acceptarea disclaimerului:*
Prin accesarea și utilizarea site-ului Divinparfum.ro, confirmați că ați citit, înțeles și sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate în acest disclaimer. Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre acești termeni, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.
 
Divinparfum.ro își rezervă dreptul de a modifica acest disclaimer în orice moment, fără notificare prealabilă. Este responsabilitatea utilizatorilor să verifice periodic această pagină pentru a fi la curent cu eventualele modificări.