Coșul tău este în prezent gol.

Înapoi la magazin

*DISCLAIMER*
 
*Proprietate intelectuală:*
Divinparfum.ro respectă cu strictețe drepturile de proprietate intelectuală ale producătorilor și designerilor de parfumuri. Toate numele mărcilor comerciale și drepturile de autor prezentate pe site-ul nostru aparțin exclusiv acestor entități. Divinparfum.ro nu are nicio afiliere cu producătorii sau designerii respectivi și nu pretinde nicio asociere cu brandurile prezentate. Utilizarea acestor mărci comerciale pe site-ul nostru este strict în scop de identificare și comparație.
 
*Interpretări ale parfumurilor:*
Parfumurile interpretate prezentate pe Divinparfum.ro au fost create prin analiză chimică și reproducere independentă. Scopul acestor interpretări este de a oferi clienților noștri o idee generală despre caracterul parfumului original, fără intenția de a induce în eroare sau de a deruta. Divinparfum.ro nu comercializează produse originale și nu pretinde că interpretările sale sunt replici exacte ale parfumurilor originale.
 
*Disclaimer privind originalitatea și drepturile de autor:*
Produsele comercializate pe Divinparfum.ro sunt originale, conform mărcii și denumirii înscrise pe ambalaj, și nu pretind a fi copii exacte ale parfumurilor originale. Prin urmare, Divinparfum.ro nu încalcă nicio lege privind drepturile de autor. Orice referire la nume de marcă pe site-ul nostru este făcută strict în scop de comparație și identificare a parfumului original. Divinparfum.ro nu este afiliat, asociat sau sponsorizat de niciunul dintre proprietarii de mărci comerciale prezentate pe site.
 
*Opinii exprimate:*
Divinparfum.ro dorește să sublinieze că opiniile exprimate în recenziile (foto, video, scrise în mediul public sau pe site) și descrierile produselor de pe site-ul nostru, inclusiv cele referitoare la persistența parfumului, siaj sau similaritatea cu parfumul original, reprezintă exclusiv opiniile personale ale autorilor recenziilor. Aceste opinii nu reflectă neapărat punctul de vedere al Divinparfum.ro.
 
*Reprezentare vizuală:*
Culorile afișate pe site-ul Divinparfum.ro pot diferi ușor de produsul real. Divinparfum.ro depune eforturi semnificative pentru a oferi o reprezentare cât mai fidelă a produselor, dar nu poate garanta o concordanță perfectă a culorilor datorită variațiilor de ecran și iluminare.
 
*Returnarea produselor desigilate:*
Conform Ordonanței de Urgență nr. 34/2014, produsele cosmetice desigilate nu se pot returna. Această politică este menită să protejeze sănătatea și siguranța consumatorilor noștri.
 
*Acceptarea disclaimerului:*
Prin accesarea și utilizarea site-ului Divinparfum.ro, confirmați că ați citit, înțeles și sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate în acest disclaimer. Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre acești termeni, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.
 
Divinparfum.ro își rezervă dreptul de a modifica acest disclaimer în orice moment, fără notificare prealabilă. Este responsabilitatea utilizatorilor să verifice periodic această pagină pentru a fi la curent cu eventualele modificări.